Geen producten (0)

 

 

 

Over CootjeCo


Hallo, ik ben Colinda.

Mijn hele leven ben ik al verknocht aan naaien en het bewerken van textiel. Rond mijn 17e jaar naaide ik kleine stukjes leer aan elkaar door te zigzaggen en heb ik vele jassen en truien in combinatie met leer gemaakt.

Ik heb een mode en kleding opleiding gedaan en vanaf mijn 21e heb ik diverse creatieve workshops gegeven.

Van 1990 tot 2006 heb ik op paleis Soestdijk gewerkt voor de koninklijke familie. Ik was verantwoordelijk voor de keuken- en linnenkamer en de privé kleding van prins Bernhard en prinses Juliana. De laatste jaren heb ik op het paleis alles (ver)maakt en gerepareerd wat van textiel was. Ook heb ik meegewerkt aan koninklijke huwelijken en staatsbezoeken in het paleis op de Dam in Amsterdam.

Na het paleis kreeg ik heel ander werk, maar creativiteit is altijd mijn grootste hobby gebleven. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het maken van tassen en accessoires van leer. En in combinatie met mijn huidige werk verkoop ik nu mijn creaties via het label CootjeCo.

Ik volg al geruime jaren de vakopleiding ambachtelijk tassen maken en ik heb een prachtige industriële leer naaimachine, een schalm machine en veel handgereedschap in huis. Ik geniet van het gehele proces; van de ontwikkeling van een idee tot het tekenen van een patroon, het uitsnijden van het leer en het in elkaar naaien en afwerken van een tas.

Al mijn tassen zijn helemaal handgemaakt en met veel plezier tot stand gekomen.

Veel mensen noemen mij Co of Cootje, daarom was de naam CootjeCo een logische keuze om de tassen op de markt te brengen. Ik maak de tassen in  mijn  atelier in Nijkerk en heb een vast verkoop punt bij Landwinkel de kastanjeboom (www.dekastanjeboom.nl). Bij de Landwinkel de Kastanjeboom in Bunschoten hangen de meeste van mijn tassen.  Af en toe ben ik werkzaam in de Landwinkel.  ( familie 😘)
Sinds november 2021 zijn ook een aantal van mijn tassen verkrijgbaar bij de mooie juwelier Van Der Goot te Nijkerk. Www.vandergootjuweliers.nl   

 

Maar je kan me ook vinden op Facebook onder CootjeCo @Leather.

In de webshop ziet u een aantal  tassen en accessoires die te koop zijn. Echter het bijhouden van de webshop loopt niet helemaal gelijk. Op face book  ziet u meer van de tassen die ik maak. Er zit vast ook iets moois voor u bij! En heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie, dan mag u me altijd een berichtje sturen.    natuurlijkco@gmail.com 

Lieve groet,

Colinda

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies.