Geen producten (0)


Algemene voorwaarden

 

Dit zijn de algemene voorwaarden van CootjeCo @ Leather Nijkerk  en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 68660359

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de website van CootjeCo @ Leather  en alle overeenkomsten die u sluit met CootjeCo @ Leather.  Door het online bestellen van artikelen accepteert u deze algemene voorwaarden.

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Het merk

Het is verboden om het merk CootjeCo @ Leather  te gebruiken in welke vorm dan ook, zonder vooraf gegeven toestemming door CootjeCo @ Leather. De intellectuele rechten ten aanzien van de door CootjeCo @ Leather  ontworpen producten behoren exclusief tot CootjeCo @ Leather. Het logo alsmede grafische uitingen, en producten, mogen in geen enkele vorm gekopieerd of misbruikt worden.
CootjeCo @ Leather zal bovenstaande rechten ten volste beschermen.

Bestellen

U kunt het product van uw keuze toevoegen aan het winkelmandje op deze website.
 Zodra CootjeCo @ Leather  uw bestelling heeft ontvangen, is er een geldige overeenkomst. Pas na de betaling zal de betreffende bestelling worden verwerkt en verzonden.

Betalen

Uw bestelling wordt pas na betaling verzonden. U kunt betalen via IDEAL. De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s en inclusief BTW. De verzendkosten voor de bestelling zijn niet inbegrepen in de productprijs, tenzij anders weergegeven. Hoewel CootjeCo @ Leather  de productspecificaties en prijzen met grote zorg op de website heeft geplaatst, kan CootjeCo @ Leather niet garant staan voor eventuele fouten of onjuistheden met betrekking tot prijzen, specificaties, kleuren en of andere informatie op de website.

Verzending

Uw bestelling zal met grote zorg worden verpakt voordat het verstuurd wordt. Het kan 3 tot 6 werkdagen duren voordat uw bestelling verzonden wordt. CootjeCo @ Leather verzendt naar Nederland. Mocht het land van de bestemming niet behoren tot de verzendmogelijkheden, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Verzendkosten:
Nederland: 6,95 euro

Ruilen & Retourneren

Ons doel is dat je gelukkig bent met je aankoop. U kunt alle ongebruikte artikelen die online bij CootjeCo @ Leather zijn gekocht ruilen of retourneren door dit binnen 14 dagen na levering door te geven. Dit kan via het contactformulier op de website waarbij de reden van het ruilen en het bestelnummer vermeld dienen te worden. Het doorgeven van de wens te ruilen heeft automatisch tot gevolg dat de overeenkomst tussen CootjeCo @ Leather  en jou wordt ontbonden. Dit verplicht u om alle artikelen in de originele verpakking binnen 5 dagen na het doorgeven van het ruilen naar CootjeCo @ Leather terug te sturen.

De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening, tenzij CootjeCo @ Leather onjuiste artikelen heeft geleverd. Alle correct teruggestuurde artikelen zullen, afhankelijk van uw wens, gratis omgeruild worden of resulteren in het binnen 14 dagen door CootjeCo @ Leather terugbetalen van het volledig betaalde aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten). Terugbetaling vindt plaats door storting op uw bankrekeningnummer. Deze moet vermeld worden bij het contactformulier. Teruggestuurde artikelen moeten in een nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat verkeren.

Garantiebeleid

Op een product van CootjeCo is een garantie termijn van 1 jaar bij normaal gebruik. Verkleuren van leer valt helaas niet onder de garantie. Dit heeft te maken met weersinvloeden en eventuele invloeden van gassen uit spuitbussen en de lucht. 

Aansprakelijkheid

CootjeCo @ Leather  kan niet aansprakelijk worden gehouden voor buiten redelijke schade, van welke aard dan ook. Aangezien onze producten van natuurlijke materialen  gemaakt worden, zijn onderlinge (kleine) kleurverschillen mogelijk. Ook door gebruik van een product kan de kleur veranderen. Onderling kunnen de producten verschillen bevatten. Het is immers een natuurproduct .

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies.